Najaarscollectie 2012-2013


Het Artistic Team van HAIRMAXX presenteert een krachtige najaarscollectie. Mooi, verzorgd haar met veel stylingmogelijkheden.

Er is gekozen voor twee uiteenlopende looks voor dames. De een is kort en brutaal, met een pittige korte nekpartij en langere lengtes naar voren. Met deze coupe kan eindeloos gevarieerd worden, van zakelijk tot nonchalant. Door de diverse koele blondtinten en een vleugje pastel krijgt deze pittige look een wat zachtere uitstraling.

De tweede look is een lange boblijn tot op de schouders. De langere lagen komen perfect tot hun recht wanneer er een grove krul in het haar wordt gebracht. Kies je voor de glad geföhnde variant, dan geeft dit een veel rustiger effect. Door het haar te polijsten ontstaat er een mooie glans, een onmisbare trend dit seizoen. De warme bruintinten met een subtiele highlight zorgt voor extra glans en diepte.

Voor de heren is dit seizoen gekozen voor een kapsel met een korte zij- en achterpartij. Deze zijn niet opgeschoren maar gedekt geknipt om in de styling meer kanten op te kunnen. Deze coupe kan zowel zakelijk en casual gedragen worden: glad en stijl of juist warrig met volume.

Artistic Team HAIRMAXX: o.l.v. Martin Oostveen
Styling: Patricia Giessens
Visagie: Dominika Swietlik
Fotografie: Hans MooijerVoor alle modelijn foto's:          klik hier

By Tremplin Numérique