Hair News 2012-2013

De nieuwste editie van Hair News, het magazine van HAIRMAXX, ligt nu in de salons. Ontdek de laatste trends op het gebied van haar en mode en laat je inspireren door onze nieuwe collectie. Lees 'm nu online!

  

Najaarscollectie 2012-2013

Het Artistic Team van HAIRMAXX presenteert een krachtige najaarscollectie. Mooi, verzorgd haar met veel stylingmogelijkheden. Lees hier wat de laatste trends zijn op het gebied van haarmode. 

Nu online: Hair News

Blader hier door de zomereditie van Hair News.

 

Een compleet vernieuwd magazine boordevol inspiratie. Het staat volledig in het teken van de laatste trends op het gebied van haar, mode en beauty en bevat de mooiste creaties van HAIRMAXX.

 

  

Ralf's HAIRMAXX Tilburg wint Coiffure Award 2012

Op zondag 13 mei 2012 nam Ralf Elling, van Ralf's HAIRMAXX Tilburg en HAIRMAXX Dongen de Coiffure Award voor zijn inzending in de categorie dameskapsels in ontvangst.

 

"Ik doe al jaren mee met de Coiffure Award en mijn inzendingen werden ook telkens genomineerd. Ik ben dus extra blij dat ik dit jaar de award heb gekregen!" Ralf Elling heeft met zijn serie een eenvoudig en toch heel vrouwelijk beeld neer willen zetten en is erg trots op zijn creatie. "Ik wil iedereen bedanken die erbij betrokken was: Hans Mooijer voor de fotografie, Dominika Swietlik voor de visagie en Jeroen Kamphorst voor de styling."

 

Het juryrapport luidde: "Prachtig kleurgebruik in de coupes. Sterke en krachtige serie met een duidelijke visie in haar en concept. Uitdagende collectie die zowel stoer als vrouwelijk is."

 

De Award werd aan Ralf Elling overhandigd door Chantal Janzen, die het gala presenteerde, Laura van de Graaf van Schwarzkopf Professional en Danielle Sant van Coiffure Magazine.

 

De bekroonde serie.

  

Volg @HAIRMAXXBV nu ook via Twitter

De bijzonderheden over HAIRMAXX zijn nu ook via Twitter te volgen. Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen, acties, verbouwingen e.d.


By Tremplin Numérique