Kiezen voor franchiseDeel uit maken van HAIRMAXX betekent met collega-ondernemers gebruik maken van de voordelen van een grote organisatie. Door een gezamenlijke inkoop, een uitgebreid marketingprogramma en een uniek opleidingsaanbod bespaar je tijd en geld zodat je je als ondernemer kunt focussen op andere zaken. Bovendien kun je een beroep doen op de kennis en ervaring van andere kappers en het formulehuis Wave International. Zo biedt franchise je niet alleen financieel voordeel, maar zeker gemak en een hoge mate van comfort.

HAIRMAXX is een kader-franchiseorganisatie, met elkaar zijn er kaders afgesproken die je in iedere salon kunt terugvinden om zo de consument die prijs stelt op een deskundig advies, een professionele behandeling in een sfeer waar persoonlijke aandacht centraal stelt, aan de salon te binden.Naast deze kaders is er nog meer dan voldoende ruimte om je eigen identiteit aan je salon te geven. Zo profiteer je wel van de schaalvoordelen maar blijf je voor 100% ondernemer in je eigen salon. Je bent klant bij HAIRMAXX en maakt gebruik van de professionele dienstverlening die HAIRMAXX je biedt.

Kiezen voor deze vorm van franchise zorgt ervoor dat jouw salon zich verder ontwikkelt in zowel professionaliteit als in rendement. Juist in een tijd waar het economisch minder gaat biedt deze vorm van ondernemen veel voordelen.

By Tremplin Numérique